اعلام نتایج آزمون دانشگاههای علوم پزشکی

معاون توسعه وزارت بهداشت جزئیات اعلام نتایج آزمون دانشگاه های علوم پزشکی را تشریح نمود

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، گفت: نتایج اولیه آزمون آن دسته از داوطلبانی که در هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در تاریخ 98.8.30 جهت استخدام در دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، انستیتو پاستور و مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب شهید رجایی شرکت نموده‌اند تا ساعت 18 امروز یکشنبه بر روی سایت سازمان ‌سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمویم معاونت توسعه، سید کامل تقوی نژاد افزود: داوطلبان هریک از دانشگاه ها علوم پزشکی و واحدهای تابعه وزارت، پس از دریافت نتیجه آزمون، درصورتی که براساس نتایج مندرج در کارنامه آزمون، جزء معرفی‌شدگان برای بررسی مدارک باشند، باید برای اقدامات بعدی به آدرس سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه و براساس توضیحات مندرج در سایت، اقدام نمایند.

وی یادآور شد: در رشته های بدون مصاحبه یک برابر ظرفیت و در رشته های دارای مصاحبه که در جدول مشاغل آگهی استخدام اعلام شده بود، برای سهیمه آزاد تا 3 برابر ظرفیت و برای سهمیه ایثارگران 25 درصد و همچنین سهمیه معلولین تا 2 برابر ظرفیت جهت بررسی مدارک معرفی می شوند. گفتنی است در آزمون استخدام وزارت بهداشت 108 هزار و 141 نفر شرکت کردند که از این تعداد قریب 10 هزار نفر جذب و بکارگیری می شوند.