آمادگی حوزه سلامت برای ارائه خدمت به شهروندان در نوروز

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر جواد جواهری گفت: بیمارستان امام خمینی(ره) خمین به طور ۲۴ ساعته در ایام نوروز با حضور متخصصین و کادر درمانی در بخش های مختلف آماده ارائه خدمات مورد نیاز به همشهریان خمینی و مسافران نوروزی می باشد. وی در ادامه با اشاره به آمادگی کامل پایگاه های اورژانس شهری و جاده ای در سطح شهرستان خمین گفت:۲۰ نفر از نیروهای امدادی در قالب ۳ پایگاه در سطح شهرستان آماده خدمات رسانی ویژه به مسافران نوروزی می باشند. سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در ایام تعطیلات نوروز آماده ارائه خدمات می باشند و همچنین خدمات دندانپزشکی در درمانگاه شماره ۲ شهری در این ایام به همشهریان ارائه خواهد شد. دکتر جواهری به حضور و فعالیت تیم های کنترل و بازرسی بهداشت محیط در این ایام خبر داد و گفت: امسال طرح سلامت نوروزی در قالب سه تیم بازرسی و نظارتی و با حضور ۳۰ بازرس در شهرستان خمین اجرا می‌شود که در قالب این طرح اماکن، محل‌های اقامتی مانند هتل ها، هتل آپارتمان‌ها و مراکز عرضه مواد به طور مستمر بازدید و نظارت می‌شوند. وی در پایان به همکاری بخش خصوصی هم اشاره کرد و گفت: داروخانه های خصوصی و مطب ها در این ایام به صورت شیفت و تمام ساعات طبق برنامه ریزی صورت گرفته جهت ارائه خدمات در ایام نوروز با دانشکده علوم پزشکی خمین همکاری خواهند کرد و نظارت های لازم توسط تیم های بازرسی طبق برنامه پیش بینی شده انجام خواهد شد.