برگزاری دومین رویداد ملی " ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی"

برگزاری دومین رویداد ملی

دومین رویداد ملی " ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی" برگزار می‌شود.

به گزارش وبدا، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی‌سازی اولویت‌های فناوری حوزه سلامت در حوزه آرایشی و بهداشتی، اقدام به برگزاری "دومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی" در اسفند ماه سال جاری کرده است. براساس این گزارش، این رویداد با شعار "فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بنیان" و با همکاری دفتر برنامه‌ریزی امورفناوری وزارت علوم، تحقیقات و فاوری، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بخش خصوصی برگزار می‌شود. برپایه این گزارش، کلیه حوزه‌های حمایتی و محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد در راستای سیاست‌ها و اولویت‌های کمیته آرایشی و بهداشتی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شده‌اند. لازم به ذکر است، ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی انتقال فناوری دفتر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عهده‌دار اجرای این رویداد است. محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد عبارتند از: 1- مواد لولیه 2- فرمولاسیون 3- تکنولوژی 4- ماشین آلات(ساخت، کنترل، بسته بندی) 5- بسته بندی 6- لجستیک 7- بازاریابی 8- فناوری دیجیتال 9- خدمات گفتنی است ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی http://cosmetic.ideasbazaar.ir، حداکثر تا پایان دی‌ماه 1398 نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.