خمین کمبود دارو برای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌ ندارد

مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: باوجود افزایش تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان خمین در روزهای اخیر خوشبختانه تا این لحظه کمبود دارو برای این بیماران در شهرستان  وجود ندارد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر محمد تقی عظیمی افزود: مشکل کمبود داروهای کرونایی در کشور وجود دارد، اما با توجه به پیش بینی های صورت گرفته از سوی دانشکده علوم پزشکی، این مورد در شهرستان خمین  مشکلی ایجاد نکرده است، حتی از استان ها و شهرستان های  دیگر نیز برای درمان بیماری کرونا به خمین مراجعه می‌کنند.

وی گفت: در موج پنجم بحران کرونا که درگیر ویروس دلتا هستیم، بیشترین موارد ابتلا و بستری به صورت خانوادگی بوده و به همین جهت نیازهای دارویی این گروه از بیماران هم افزایش یافته است.

مدیرغذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه افزود: عمده نیازهای دارویی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بحث سرم و رمدسیویر  بوده که این داروها تأمین بوده و با پیگیری‌های صورت گرفته با سازمان غذا و دارو، تعداد بیشتری از این داروها در اختیار دانشکده علوم پزشکی خمین قرار گرفته است.

دکتر عظیمی خاطرنشان کرد: به جهت مدیریت وضعیت دارویی از پزشکان می‌خواهیم که فقط داروهای موردنیاز بیمار را تجویز کنند و از مردم می‌خواهیم که نسبت به تجویز یک دارو و درج در دفترچه تاکید نکنند و اجازه دهند که این کار طبق تشخیص پزشک انجام شود زیرا چنین درخواست‌هایی موجب می‌شود دیگر بیمارانی که نیازمند یک داروی خاص هستند، با کمبود آن دارو مواجه شوند و سلامتشان به خطر افتد.

وی گفت: خروج از بحران کرونا نیازمند یک مشارکت همگانی بوده و حوزه سلامت به تنهایی نمی‌تواند بر این بحران غلبه کند و هرکس باید به سهم خود در این مسیر همکاری لازم را داشته باشد.

داروسازان نقش اساسی در زنجیره درمان بیماران دارند.

مدیرغذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره و مجاهدت های داروسازان در زمان شیوع ویروس کرونا گفت: داروسازان در تکمیل فرایند درمان و سلامت بیماران، نقش و جایگاه بی بدیلی داشته و باید گفت داروساز یکی از اصلی ترین حلقه های درمانی به شمار می روند.

دکتر محمدتقی عظیمی افزود: این روزها که مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا مشغول خدمت رسانی به بیماران هستند، داروسازان با تولید، تأمین، توزیع، تجهیز و تکمیل نیازهای دارویی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، نقشی مهم در این زمینه ایفا می کنند.

دکتر عظیمی در پایان گفت:امروز که در نبرد با کرونا، اهمیت صنعت و خدمات داروسازی در چرخه ارائه خدمات سلامت بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است