چهارمین رویداد ملی ایده بازارخوراک و نوشیدنی

ایده‌بازار امیرکبیر چهارمین رویداد ملی ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی با شعار "فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌ بیان و توسعه سلامت ملی" درمهرماه سال جاری برگزار خواهد کرد. این رویداد با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی ایران و بخش خصوصی برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی و همسو نمودن ظرفیت‌های ناشناخته، در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت و اقتصاد کشور است. ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی در تلاش است با شناسایی فناوری‌ها و طرح‌های برتر این حوزه و هدایت آن‌ها به سمت جامعه سرمایه‌گذاران کشور، با حمایت مادی و معنوی طرح‌ها و در راستای تجاری‌سازی آن­‌ها، گامی مؤثر در مسیر رفع چالش‌های حوزه فناوری صنایع غذایی کشور بردارد.

فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد

به نشانی https://food.ideasbazaar.ir، حداکثر تا پایان مردادماه ۱۳۹۹ نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.